Werkwijze

Een gids voor u
Als ondernemer of particulier wordt u geconfronteerd met een veelheid aan belastingverplichtingen. Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, schenkingsrecht en erfrecht. U heeft de zekerheid dat alles tot in de puntjes in orde is!
 
Analyse en Advies
De jaarrekening wordt zorgvuldig samengesteld in overeenstemming met de algemene grondslagen voor financiële verslaggeving. De jaarrekening zal u in een duidelijk overzichtelijk rapport worden aangeboden en zal door ons persoonlijk worden toegelicht. Bij de jaarrekening behoort de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.
Een geoliede administratie is de basis van een gezonde bedrijfsvoering. De accountants van Perfect Administratie- & Advieskantoor zorgen allereerst voor een efficiënte inrichting van uw administratie. Tegelijkertijd maken we het een praktisch managementinstrument. Wij informeren en adviseren u.
 
Salarisberekening DGA
Uiteraard verzorgen wij ook de salarisverwerking voor de DGA. Mede als gevolg van de aangescherpte fiscale regelgeving – denk bijvoorbeeld aan de invoering van het “gebruikelijk loon” voor aandeelhouders met een aanmerkelijk belang – vervullen wij op dit gebied een belangrijke en actieve rol.
 
Juridisch advies aangaande het personeelsbeleid
Wij kunnen u adviseren over alle zaken die samenhangen met uw personeelsbeleid: zowel op arbeids-, sociaal-, als fiscaalrechtelijk gebied, desgewenst met behulp van externe adviseurs, loonstroken voor de werknemers, aangiften loonbelasting en aanmelding werknemers bij uitvoeringsinstellingen, etc.
 
Expert
Perfect Administratie- & Advieskantoor heeft een BECON-nummer. Dit nummer geeft aan dat wij bij de belastingdienst als belastingconsulent bekendstaan en daarom bepaalde faciliteiten hebben die u als belastingplichtige niet heeft. Een van deze faciliteiten is een uitstel regeling voor de indiening van de aangiften.
Algeme Voorwaarden van Perfect Administratie & Advieskantoor
AVG verklaring
WordPress Lightbox